Totaal aantal pageviews

woensdag 5 februari 2014

Toen..

Middelste Klinker net was overleden en er waren veranderingen in huis,dacht ik in de nacht,hij kan nooit meer de weg naar huis terug vinden. Best bizarre gedachten,maar sommige dromen zijn bizar.
Nu heb ik mooie wit/grijze deuren,net nieuw geschilderd. Ook weer die gedachten en dromen. Soms wilde je toch weleens een aan/uit schakelaartje hebben!!

Ach toch,en nee ik ben geen kinderachtige Klinkertjes mam!! maar Kleine Klinker had toch zo'n last van zn beugel vandaag,hij was vorige week ziek,griep en gewoon beroerd en gister kreeg hij een nieuwe draad in zn beugel,de zoveelste maar voor zijn zeggen de ergste dus ik vrees voor nog erger.
Hoewel het een jarenplan is ben is toch blij met zijn beugelcorrectie en de mogelijkheden die er zijn. Tijdens zijn schisisoperatie werd gepraat over vanalles en nog wat mbt tot correctie in de meest extreme gevallen (waar hij gelukkig niet onder valt) maar hij mist gewoon een gebitselement. En dat wordt door dit beugeltje gecorrigeerd. Ik begrijp dat dit hem pijn doet!! 1.3 cm bij elkaar trekken in je bovengebit is niet niks!! Klinkertje bijt de tandarts al in de vingers bij een vulling.... Kanjer Kleine Klinker!!

Grote Klinker is heel blij want hij heeft een baan!! En deze Klinker,tja vanalles en nogwat,maar er bruisen crea kriebels en dat voelt lekker. Eindelijk weer uitgebreid creaen daar heb ik zo'n zin in!!
Wat Klinkertjes wensen zijn? Garderobe voor de zomer innemen,gewoon frobelen eigenlijk,een lekkere col zien te creeeren op een rondbreinaald,Kleine Klinkers garderobe veranderen (op de naaimachine),en zo nog duizend dingen meer. Plantjes zaaien en opkweken...Kortom uitdagingen te over.

Klinkertje.