Totaal aantal pageviews

zaterdag 1 oktober 2011

O wat ben ik gastvrij.....

Terwijl een lief klein manneke momenteel zijn benen uit zn kontje rent om de dieren op zijn vrijwilligerswerk alvast te verwennen voor dierendag ben ik zo'n barbaar dat ik met de vliegenmepper aan het meppen ben. Kijk ik ben gastvrij,selectief is iedereen hier welkom,alleen van die zjffffffffffffff vliegen wordt ik gewoon bloednerveus en die wil ik het liefste de deur uit werken. Niet goedschiks,dan maar kwaadschiks. Ooit had ik een spuitfles waarvan mn ramen,gordijnen en plafond nou niet écht opknapten,dus ik heb maar mn toevlucht genomen tot mn oude vertrouwde mepper. 45 cent ergens bij een euro winkel in de stad. Om nou zo'n vies plakkerig lebber ding aan mn plafond te hangen vind ik ook niks,dus lieve lezers,ik mep gewoon nog even verder.

Klinkertje.

Dit ontroerd me..


Klinkertje.

Moe..

Ben gewoon moe van alles,moe van het verkouden zijn,moe van het regelen,moe van het denken,moe van dingen beslissen,kortom helemaal moe. Vanmiddag kreeg ik klushulp,al sinds tijden heb ik stroomproblemen in mijn huis en toen ik zag hoe gemakkelijk er één van de drie problemen werd verholpen werd ik eigenlijk een beetje jaloers. Waar zit mijn stop contact? Ik wil ook een nieuwe...
Vandaag ook wel een glimlach,lekker weer,mooi zonnetje wat toch wat energie geeft..
Een mooie ontmoeting vanmorgen die me goud waard is. Kortom het is niet zwart,maar 't is wel zoeken naar je eigen mogelijkheden en energie.
Energie,Ik blijf ervan overtuigd dat iedereen beschikt over verborgen energie bronnen,alleen is het wel de kunst om ze op de juiste momenten aan te boren en of dat nou God is,of je eigen kracht..

Klinkertje.