Totaal aantal pageviews

vrijdag 1 maart 2013

Dinnetje........

Vanavond was ik eindelijk weer eens even bij mijn dinnetje. Was lang geleden en soms werken de omstandigheden niet mee. Maar vanavond wel!!!!!!
Het is een gevoel wat ik maar bij tijden ken en vooral koester,""blij zijn"maar vanavond was ik even blij. Dank je wel @tje!!
En jaja deze Klinker heeft vanmiddag geshopt!!!!!! Vinden jullie daarvan? Eerst vanmorgen rijles en toen vanmiddag shoppen. Score..........2 kadootjes,1 plantje (was ook kadootje),1 stoere spijkerbroek voor Grote Klinker,iets vlinderachtigs om te knutselen voor deze Klinker,en last but not least,o Klinkertje werdt zo verliefd hé..........een prachtig mooie lantaarn voor middelste Klinker.
Probeer snel een foto te maken want in woorden is het zo moeilijk uit te leggen. Enerzijds lijkt het wel of er sneeuw valt,andere kant lijken het wel sterren en nog een andere kant lijken het wel zonnestraaltjes,nou begrijpen jullie het nog?
Middelste Klinker heeft zijn eigen hoekje in mijn tuin en daar krijgt dat licht met (denk ik) een kaars een plekje. probeersels tot nu toe waren met een waxine lichtje. Jullie horen me daar verder over!!

Goede nacht!! Klinkertje.