Totaal aantal pageviews

woensdag 22 mei 2013

Weet je,

Ik zit me zo kwaad te maken eigenlijk op de politie. Kunnen zij verdorie's nou niet iets meer eerbied in acht nemen? Misschien betittelen ze mij over 100 jaar ook wel als "dat mens"..........Dat doen ze dan maar,maar in het geval van kinderen die overleden gevonden zijn is het mijns inziens niet terecht om het over DE lichamen te hebben!! Klinkertje is zelf in deze situatie geweest en toen werd notabene het LIJK vrijgegeven!!!!! In Klinkertjes geval was het een aantal uren daarvoor nog een Hollands welvaren kind!!!! Ach zo kwaad,woorden schieten me te kort!! Ik begrijp denk ik redelijk wat maar wat mij weleens onduidelijk is,is de oerNederlandse HULPVERLENING,en hiermee niemand ten nadele,maar mijn God wees allert op woorden die zo zeer kunnen doen!!

Ik heb gezegd.............Amen...........

Klinkertje.

Jaja...........

Klinkertje is weer positief (ahummm) bijna dus.
Morgen een leuk vooruitzicht,vrijdag een leuk vooruitzicht,dinsdag een leuk vooruitzicht........
Zow wat moet je nog meer hebben toch?

Eigenlijk is dit geklets want dit is een vlucht,een regelrechte vlucht maar soms wel een lekkere van even onderduiken in leuke gevoelens. Morgen een leuke ochtend!! Zomaar even een leuk gesprek. Vrijdag rijles,best pittig (Aquaplanning),maar ook leuk en dinsdag een dagje uit. Tussendoor hopelijk ook nog wat leuke bijpraat momentjes. Soms mis je mensen in je leven die je heel graag dingen wil vertellen en niet meer kunt vertellen,des te dierbaarder zijn de mensen die je het wel vertellen kunt.

Het gekwetste gevoel ben ik nog niet kwijt. Was ook even stil en voelde me alleen. Terug gegooid in de tijd,compleet alleen. Muziek en nogeens muziek heb ik nodig,enja vrijdag hoop ik op een boost in mn zelfvertrouwen,hoewel ik het nu nog niet overzie,hoewel moet ik het overzien? Ik ga het gewoon lekker doen!!!!!!
Dan is Klinkertje wel een koele kikker!!!!!
En sodejuutjes Klinkertje is gewoon sterk!!!!!!!!!!!!1
Niemand doet haar iets!!!!!!!!!!!!
En heel stiekempjes heb ik er geloof ik ook nog zin in.........

Herkennen jullie dit soort gevoelens? Tegenstrijdig en toch leuk?
Overleggen met God en geen antwoord krijgen en dan maar zelf beslissen? Hoewel als God Nee had geantwoord had ik niet positief geantwoord,dus misschien toch een antwoord?

Klinkertje.