Totaal aantal pageviews

zondag 9 september 2012

Soms....

Heb je weleens van die dagen die als los zand lijken. Dit overkwam Klinkertje van de week.
Uitgaan betekend hier regelen!! Regelen om zelf met kleine Klinker met een rustig gevoel weg te kunnen gaan zodat Grote Klinker en papa Klinker verzorgd thuis waren,eten klaar hadden staan,kleding voor na het douchen klaar ligt,alle telefoons opgeladen zijn afijn kan zo nog wel meer dingen noemen. Het was een bezoekje bij vrienden van opa en oma Klinkertje,enja behoorlijk beladen. Het was een bezoekje ook nogeens een heel eind weg,en zodoende kwamen Kleine Klinker en mijn persoontje afgelopen nacht pas thuis. (oke precies om 0.00 uur)
Mijn ervaring in anders denkende mensen is in mijn leven niet altijd positief verlopen en ik bewonder deze mensen in hun kracht zich in te kunnen (in ieder geval proberen) te leven in mijn beleving,zomaar zonder aanval en alleen maar in gesprek. Kijk dat is de aanpak voor Klinkertje,aanvallen doet de ram in haar bovenkomen!!
Mijn diepste gevoelens zullen nooit daar op tafel komen,maar een gesprek in openheid waardeer ik!!
Vandaag opnieuw uit!! Opnieuw een beladen iets daar Klinkertje in ieder geval aan 2 kanten (misschien wel 3 kanten) voelhoorntjes moest hebben. Vandaag gingen de 4 Klinkers op stap. Een jaarlijk terug kerend feest. Even getwijfeld van ja/nee,maar mede voor de Klinkers toch voor ja gekozen. Voor mijzelf toch mensen die ik niet  wekelijks meemaak,en gewoon simpel gezegd niet goed genoeg ken om een gesprek mee te beginnen. Een wat oudere mevrouw,ook een mevrouw met een NAH,begon een (met veel moeite te volgen) gesprek. Klinkertje vind het vervelend om alleen ja/nee en o wat erg te antwoorden,maar intussen bleef mevrouw ratelen. 2 van mijn Klinkers moest ik in de gaten houden,ben nog nooit zo blij geweest met een lange natuurwandeling!! Was heel mooi en heel warm!! En mevrouw liep intussen heel gelukkig met haar eigen partner mee.
Afijn na die wandeling een hapje,drankje en hele grote bbq. Klinkertjes antenne''s waren roodgloeiend en overal op gericht richting Klinkers.


Het is nu bedtijd!!

Fijne nacht en wie weet tot morgen.

Klinkertje.