Totaal aantal pageviews

zaterdag 19 januari 2013

Vanmiddag

Is Klinkertje een nieuwe uitdaging aangegaan.
Een nieuwe rijschool........
Kan niet missen gesprek komt op middelste Klinker........
Rijschoolinstructeur is zelf vader van 2 jonge kinderen en was vol medeleven. Zit ik daarop te wachten? Nee in principe niet. Ik wil altijd over mn Middelste Klinker praten!! Ik ben voor altijd zijn mama,maar medeleven nee,van een wildvreemde dan blockeert er iets in deze Klinker.
Wat is dat bedacht ik me later vanmiddag,een stukje zelfbescherming? Niemand weet uit mijn mond mijn gevoelens omtrent zijn dood,een stuk geloof in God? Werkelijk waar ik kan het niet benoemen,maar ik vertel liever boevenstreken van Middelste Klinker dan medeleven te ontvangen.
Ego? Geen idee,misschien wel. Misschien wil ik dit voor mezelf houden en met de buitenwereld delen dat ik mama ben van 3 mooie jongens. Eigenlijk komt dit gevoel wel in de buurt.
Tijdens rijles in onze mooie buurt liep een toerist met een mega camera. Gesprek kwam toen op foto´s en of ik wel foto´s wilde-kon zien van Middelste Klinker. Ja absoluut!! Ik ben trots op de Klinkers en zou het bijna als ontrouw voelen wanneer ik 1 foto van de 3 zou weghalen!!!!
Vanavond las Klinkertje een blog over wennen wat ook in dat gesprek van vanmiddag voor kwam. Wen je eraan ipv 5 borden er 4 of 3 op tafel te zetten? Nee en ja. Eerlijk antwoord,op bepaalde momenten is het nog steeds een automatisme om 5 borden op tafel te zetten,op andere momenten bedenk je je de nuchtere realiteit dat er maar 4 of 3 place mats in de la liggen voor dagelijks gebruik. Nee het went niet,en ja het went toch..Zomaar wat gedachten naar aanleiding van rijles.
Ik blijf trots op mn 3 Klinkers!!

Hebben jullie het ook zo koud? Klinkertje hoopt dat de ijsbaan snel opengaat!!!! Leuk helemaal zin in!!! Even alle moeilijke gedachten eruit schaatsen!!!
Enja als Kleine Klinker mee is natuurlijk bitterballen. O zo leuk samen een portie bitterballen,vaak nog half bevroren delen. op één of andere manier hoort dat bij de ijsbaan.

Klinkertje.