Totaal aantal pageviews

maandag 11 februari 2013

Helaas........

Voor jullie kon ik vannacht die mooie foto van het paardrijden in de sneeuw in het Zeeuwse niet meer vinden.. Op een onverwacht moment vind ik die,(of pik hem gewoon van de facebooks van de Klinkers)
Bezoek aan de Orthodontist liep eigenlijk wel gemakkelijk. Kleine Klinker is geen "moeilijkerd"bij een arts of tandarts. Afspraak is dat hij over 2 weken weer terug komt voor een nog uitgebreidere controle maar uit de optie's die werden aangedragen heb ik intussen wel mijn keuze gemaakt. Het is mij duidelijk. Alleen een gebitscorrectie en geen implantaten.
Zo zijn jullie ook weer op de hoogte..

Klinkertje.

Nou wat gaan we doen........

Goede tijden of Slechte tijden?
Vooruit eerst Slechte tijden. Klinkertje heeft een paar bizarre dagen achter de rug. En de vraag die steeds blijft hangen is hoe kan iemand die mij niet kent over mij OORDELEN?
Dus is Klinkertje aan het vechten om dat OORDEEL ongedaan te maken,maar dat valt niet mee!!
Wat een bureaucratie kom je tegen op de weg om dit gerealiseerd te krijgen,maar toch zal het gebeuren!! In principe kan het OORDEEL heel ver strekkende gevolgen hebben en koste wat kost zal Klinkertje dat voorkomen!! Om het maar even kort en bondig te zeggen dit flikt niemand mij!!!
(Het is duidelijk dat ik boos en verdrietig ben)
Grote Klinker is lekker weer een paar dagen in het Zeeuwse land geweest en o wat was daar veel sneeuw!! Vergelijken bij daar viel hier poedersuiker! Zal zo eens kijken of ik nog een sneeuw foto op de pc kan vinden. Vanmiddag half 6 kwam hij gelukkig weer thuis.
Kleine Klinker was (en is) helemaal hyper.......Morgen met opa Klinker naar de ortodontist. Behoorlijk spannend voor hem. Als sinds zijn geboorte zijn er mond/tand problemen,dus nu eindelijk een beugeltje.




Goede nieuws,Klinkertje heeft alle stress maar even lekker afgereageerd op een warme wegkruipsjaal. Nu nog draadjes doorstoppen en er wat kwastjes aanmaken en dan is hij klaar.


Nou zo nog een nieuwe poging voor die sneeuw paardrij actiefoto en anders gaat Klinkertje slapen.

Goede nacht allemaal,Klinkertje