Totaal aantal pageviews

dinsdag 6 maart 2012

Zeeland.............






Klinkertje.

"Spetter Pieter Pater..





Soms moet je een "vis" ......lees dus in mijn geval een "Klinker"even een paar dagen alleen laten zwemmen endus gaat hij morgen op vakantie naar het Zeeuwse land. Moeilijk;ja,eng nee!!
We hebben gelukkig telefoontjes,msn,smsjes,kortom we houden wel contact en ik gun hem die vakantie van harte!! Heeft hij totaal verdiend!!
Dus morgen vroeg laat ik mijn "vis",o nee "Klinker"los en crost hij met zijn scooter richting Zeeland. Ook ik ben morgen nogal uithuizig en zal blij zijn met een berichtje of telefoontje op mijn mobiel dat hij is aangekomen!!
Ooit in een ver verleden heb ik weleens tegen mama Klinkertje verzucht dat ik toch zo gehoopt had bij mn bevalling er een gebruiksaanwijzing bij te krijgen........Loslaten is volgens mij het meest moeilijke woord voor moeders!!"
Ik ben een naaister en kan genieten dat wanneer er onder mijn handen vandaan van een lap stof een mooi kledingstuk tevoorschijn komt!! Zo ook ben ik bij mijn grote Klinker ervan overtuigd dat hij de basis stiksteken heeft meegekregen en ik alleen soms nog corrigerend op mag treden en hij voor de rest stevig genoeg in zijn schoenen staat!!
Lieve  grote Klinker,Geniet van je weekje Zeeland!!

Kus Klinkertje.