Totaal aantal pageviews

zaterdag 15 december 2012

1 muts......

Is geen muts,2 muts is geen muts,3 muts is een bijna muts,4 muts is een KERSTMUTS!!!
Logica van dit verhaal......Klinkertje was gister ziek en vandaag nog niet fit maar is wel naar HET optreden geweest met Kleine Klinker!! Koud en regenachtig toen we van huis vertrokken. Plu handschoenen en muts,kortom het ging wel. Bij het optreden kreeg Kleine Klinker een flonkerende kerstmuts die Middelste Klinker zeker gezien moet hebben!! En ook gehoord!! Dus muts 1 ging in Klinkertjes jaszak. Hij pronkt nu intussen naast de kerstboom op een (zak hooi) hoofdvormig iets.
Ontroerend hoe die gastjes zongen zomaar in de regen!!
Na afloop kroop Kleine Klinker onder mijn paraplu weg en hebben we de warmte opgezocht om iets te eten. Iets wat ook weinig gebeurd buiten de deur en dus het was een heel feest en we werden weer warm!! Maar tja dat ene kraampje he..........Die hadden toch van die vet coole gave mutsen.......Aldus Kleine Klinker. Een klein lief Klinker koppie als een Eskimo ongeveer ingepakt,ja het had wel wat,alleen toen........Kreeg Klinkertje de twijfelmodus,een muts zo leuk!! En ze is gezwicht..
Dus conclusie,Kleine Klinker vertrok met zijn eigen muts van huis,kreeg tijdens het optreden die lichtjes muts,viel voor die Eskimo muts voor het dagelijks leven en Klinkertje voor een lekkere warme muts voor haarzelf. Hoezo een mutserig verhaal?
Mutserig verhaal is nog niet ten einde want voor het luttele bedrag wat Klinkertje betaalde kan ze niet verwachten dat er pompoenen aanzitten. Dus dat wordt de uitdaging voor morgen..2 pompoenen en dan is ie af!!
En o er ligt nog zoveel op me te wachten qua creativiteit. Gelukkig vandaag wat persoonlijke kaarten gepost,hier in town loop ik wel een rondje met Kleine klinker,dan is dat ook bezorgd.
Sokken breien,broeken verstellen,een lappendeken maken,kleine verstel klusjes,ik kan nog wel even doorgaan..
Morgen eerst die pompoenen.

Ik wens jullie mooie dromen. Klinkertje.