Totaal aantal pageviews

dinsdag 8 mei 2012

Een leuke zondag....

Die eigenlijk ook een beetje als bliksemafleider fungeerde,daar papa Klinker jarig was en hier een heel 5 dubbel gevoel over had en huize Klinker voor mij even niet de gepaste plaats leek om de verjaardag te beleven. Het was een redelijk juiste maar zeker enge beslissing!
Heerlijk mijn kleine Klinker actief bezig zien met paard en kar. Grote Klinker heel trots op een in mijn ogen enorm groot paard zien rijden. Heerlijk (bijna) weer gewoon gezin Klinker compleet.
Hypocriet hé,Klinkertje leeft vanuit het principe op zondag geen geld uit te geven,maar wat doe je nu als je iets ziet wat je al zolang zo graag wilt en overal veel geld voor betaald.........Tja kopen........

Klinkertje is ontzettend kritisch op brillen. Maar mistte een zonnebril. Een zonnebril op sterkte,dan heb je altijd 2 brillen,van die oude opa klepjes daar voelde ik niks voor en deze had ik al lange tijd geleden op het www ontdekt maar was niet voor Klinkertjes portomonnee geschikt,Afijn nu vond ze er eentje die net betaalbaar was en ook nog aan alle kriteria voldoet! In het écht is hij fijner als op dit plaatje,en je draagt hem over je eigen bril zonder dat je ziet dat je die er onder draagt. Klinkertje blij!!

Aan het einde van de zondag stortte Klinkertje in. Gezien de omstandigheden mag ik niet instorten dus tot nu toe sudder ik een beetje door,maar het gaat niet vanzelf en met de nodige pillen.
Tot overmaat van ramp reageerde Klinkertjes huid ook nog op deze instorting en kreeg ze een exceem explosie en ziet er nu niet uit.....
Ze is niet zielig!!!!

Jullie zijn weer op de hoogte!!

Klinkertje