Totaal aantal pageviews

maandag 25 februari 2013

Meegenieten?

Klinkertje is best wel trots. Eigenlijk beter geformuleerd Klinkertje moest frustratie's kwijt en ging zich uitleven op een breiwerkje. Nog niet écht heel mini,geen poppenhuiskinderen formaat,ook geen idee overigens wat ik hiermee wil,maar 't was een probeersel en te zielig om het bij 1 exemplaar te laten.




Kan hij/zij/het de toets der kritiek doorstaan voor de kenners?
Het stuivertje van het hoe en wat van grote en kleine hiel,van teenminderingen is overigens wel weer gevallen,dus het experimentje was niet voor niks!!
En owwwwwwww Klinkertje heeft zo'n leuk sokkenboek!! Allemaal van die leuke patroontjes,leuke wolletjes,hoog aaibaarheidsgehalte of juist voor de Klinkers stoerheidsgehalte..

Vanavond geskypd met Kleine Klinker,deed Klinkertjes hart goed!! Hij is even een weekje weg.
Voor hem een lastige dag,want zijn grote liefde is vandaag jarig en hij is zo'n 100 km bij haar vandaan. Gelukkig hebben ze gister hier al een beetje feest gevierd en vandaag ook dankzij the social media.

Mijn droom voor vannacht is warm water regenen,en morgen wakker worden met allemaal Lente bloemen in de tuin,de bomen fris groen in het blad,de vogels die hun liefdesliedjes fluiten.....Voorjaar!!!!!!!!

Fijne nacht,Klinkertje.