Totaal aantal pageviews

donderdag 29 november 2012

Soms....

Heb je van die dagen waarop er vanalles gebeurt. Bah bah,dat was nu weer het geval.
Verdrietig zijn,onrust,als weerslag daarop niet fit zijn,willen slapen maar niet kunnen en ondertussen gaat het geregel maar door. Met een stuk angst leven wat zich steeds duidelijker manifesteert,dus achter de schermen ook daar mee bezig geweest,kortom dagen vol hectiek.
Klinkertje heeft veel van het leven geleerd en vooral dat duidelijkheid niet altijd aanwezig kan zijn,maar ook dat het een soort irreeele levensbehoefte is. Bij duidelijkheid kan ik handelen,anders alleen maar gissen en dat is een stuk onrust en angst.
Gelukkig brengen Kleine Klinker en zn malle streken,zn gekke verhalen en actie´s wel ontspanning.
Gelukkig brengen de Sint suprise´s voor school,werk en verwegomaKlinkertjes ook ontspanning. Met de meest niet voor de hand liggende materialen iets leuks maken,ja dat is Klinkertjes uitdaging!!
Gelukkig mag ik komende dagen nog 3 gedichten schrijven. Het schrijfblok ligt paraat maar écht helemaal komen willen ze nog niet. Zul je precies zien,staan morgen de pannen voor het avondeten op het fornuis brand er een gedicht op het puntje van de pen.....Zo mogelijk mogen dan de pannen even wachten.........Erg hé.......

Fijne nacht,Klinkertje.