Totaal aantal pageviews

zondag 6 november 2011

Sleepless night's...

Oké je hebt een plan,je maakt een suprise. (O nee bezigheidstherapie),maar goed maakt niet uit,je bent gewoon lekker bezig. Je maakt een proto type Piet gezicht en eigenlijk is het wel hét,dus op naar de opmaak voor een volwaardige Piet. Met veel kunst en vliegwerk maak je van een doorgeknipte toiletrol en wat zilverfolie oorbellen en lijmt die op het gezicht. Handen vol lijm en vooral handen tekort..Wasknijpers erbij die vervolgens weer vast zaten van de lijm. En toch mis je iets....
Oren...............
Hoe blonTT kun je zijn...Die stomme Pietenkobus had gewoon geen oren en ik had die oorbellen op het gezicht gelijmt..
Heb ze nog met tact kunnen verwijderen,Sorry Piet wanneer dit een pijnlijke behandeling was,maar was dus een misser van mij.
Morgen of straks beter,dan krijg je ook nog haren en een Pietenkraag,en vooral OREN!! (En oorbellen)
Wie oren heeft die hore..
Waar sleepless nights al niet goed voor zijn...

Pepernoten groet,
Klinkertje.



Drukke week voor de boeg..

Soms is het wel lekker om het druk te hebben en niet te hoeven denken!
Ik hoop ook op een week van beslissingen,want bepaalde dingen zijn danwel in andere context als dat ik van de week schreef voor mij grensoverschreidend.
Op zich een onbestendig gevoel want in mij is zo'n drive om maar te regelen wat er te regelen valt,als voorbeeld mn bezigheidstherapie en ik kan er nog wel meer (veel verder strekkende) noemen.
Klaar is klaar...Maar zo werkt het niet altijd.
Oké als mn bezigheidstherapie klaar is,dan is ie simpelweg klaar en noem ik het op 4/12 Sint kadootjes. Punt uit en heel simpel.
Alleen is het levenspatroon momenteel niet zo simpel zodat ik best behoorlijk het blonde koppie laat kraken. Wat is wijs,dat is een vraag die me steeds bezig houd.
Ik heb voor mezelf een levenspatroon,ik heb het grotendeels op een rijtje,maar de/een ander sturen is lastig. Dan kom ik er weer op terug,wat is wijs? Botte bijl of lieve tact?
Lees ik in de bijbel ps 32.6 (Groot nieuws)
"Wie U zijn toegedaan moeten zich tot U wenden".
Ps 32.7 (Groot nieuws)
"U bent mijn toevlucht en U bevrijdt me".
Ik ga me daar in mn drukke week aan vasthouden.
Belangstelling in mijn agenda? Maandagochtend een afspraak,maandagmiddag huishouden etc. Dinsdagochtend een theorieles,in de middag een ziekenhuisbezoek,niet voor mezelf overigens.
Woensdagochtend ben ik op school,in de middag opnieuw huishouden.
Donderdagochtend beetje relaxt want donderdagmiddag (durf het bijna niet te zeggen) maar nieuwe poging voor 't roze kaartje en dan vrijdag zie ik wel.
Oja vrijdagmiddag rijles en 's avonds een bezoekje aan drumles.
Druk of niet druk.......

Klinkertje.


Dat ene zinnetje..

Waar ik gisteravond over schreef blijft me bezig houden.
Gekke gedachten spoken door dit blonde koppie. Op mijn "zwarte"woensdagavond afgelopen week sprak ik iemand die ik alleen maar relateer aan  zwart. In mijn ogen terecht overigens!! Alleen gaf hij me de wens mee "dat de kruimeltjes maar mochten vallen" die avond. In de afgelopen dagen zijn de kruimeltjes intussen uitgegroeid tot een brood voor een mega gezin geloof ik. Ik heb zomaar al denkend het woord "zwar(t)e gisting"uitgedacht. Eigenlijk helpt me dat wel om te relativeren. Maar toch......
Als je "zwart  en normaal" van elkaar scheidt (en ik durf te stellen dat ik die kunst na lange jaren beheers) is het in principe een vraag voor iedere dag.
 "wat je zoekt ben je kwijt"..
God,relatie,liefde,vertrouwen,in principe kun je alles invullen.
Ben er nog niet helemaal uit hoe ik dat zinnetje ga interpreteren. Mijn levensbalans ken ik,en wat brengt het verder nog voor toegevoegde waarde als alleen maar zelfmedelijden. Een woord waar ik een giga hekel aan heb. En als rasechte Ram ben ik een vechter,dus ja..
Alleen mij zou het een positievere insteek hebben gegeven wanneer dit zinnetje zoiets was als "waar kun je vinden wat je kwijt bent". En dan kom ik toch terug bij God,die zelf heeft gezegd,zoekt en je zult vinden.

Klinkertje.