Totaal aantal pageviews

zondag 26 mei 2013

God houd van jou!!

 
Klinkertje.

Zow..

Zal jullie weer eens even bijpraten..
Is alweer een paar dagen geleden dat ik geblogd heb.
Het is druk in huize Klinkertje,afspraak hier,afspraak daar,onverwachte afspraken die wellicht onverwachte dingen op tafel brengen,kortom Klinkertje is nogal aan het regelen om alles in juiste tijdsvolgorde te plannen. Die aqua rijles was een hele leuke ervaring!! Wel ontzettend intensief,maar gaaf!! Klinkertje is in de auto niet bang,maar dit was toch ietwat grensverleggend.
Fijne bijpraat momenten gehad afgelopen week en ik hoop dat er nog veel volgen!!
Gister met Kleine Klinker een heleboel vrachtwagens bekeken..........We zullen het er maar op houden dat het voor Kleine Klinkertjes leuk is....Alhoewel deze Klinker eigenlijk ook genoot van die stralende gezichtjes die met Maxima achtige bewegingen probeerden te zwaaien naar het publiek.
Tja nu het voorjaar uitblijft heeft Klinkertje maar geprofiteerd van land's grootste drogisterij aanbieding en heeft sinds gisteravond een andere look. Hoewel in het verleden diverse kleuren Klinkertjes hoofd hebben gesierd,is het dit keer redelijk beschaafd gebleven. Nu nog naar de kapper voor een kort koppie en dan is Klinkertje op een nagellakje etc na wel klaar voor de zomer.
Wanneer komt die zomer nou? Huize Klinkertje loopt nog in winterkleding!! En ondertussen zijn we punten aan het sparen voor een vleespakket..........voor jawel de bbq.......
De Klinkers bestelden van de week notabene gewoon erwtensoep (en nee dit is niet op het menu gekomen) maar verteld wel hoe zij het voorjaar beleven...
Klinkertje had ook een creatieve kriebel en is weer aan het breien geslagen.
(Voor de insiders) de borstrok van "Plonia"en dan het patroon aangevuld met mouwen.
Al breiend krijg ik steeds meer bewondering voor Plonia!! Het is een behoorlijk moeilijk patroon,temeer daar de maten ontbreken en de mode van 1912 toch ietwat verschilt met die van 2013. Wel een leuke uitdaging om de gedachten te verzetten!!
Komend weekend hoop ik de expositie van haar kleding te bezoeken.
Herkennen jullie dat,te verlangen naar de eenvoud van een goede 100 jr geleden?
(Alhoewel ik mn vaatwasser,wasmachine waarschijnlijk niet uit mn leven kan denken)

Fijne zondag!! Klinkertje.