Totaal aantal pageviews

donderdag 13 oktober 2011

Klinkertje..

Is weer gezakt...Wie heeft er een zijdezacht tempo zakdoekje voor haar om de tranen te drogen?

Zucht..

Zucht...

Zucht....

Klinkertje.

Oké..

Je rijdt op de autoweg keurig 100 km/uur.
Je rijdt op de autosnelweg keurig 120 km/uur.
Je slaat af op het juiste moment op een groen/wittig bord voor splitsing autosnelwegen..Komt daarna weer een keer via buiten de bebouwde kom (ja 60 km/uur) in de bebouwde kom en rijdt vervolgens weer keurig 50..Op aangegeven plaatsen 30,in woonerven 15,ga keurig over (????) geen idee wie ooit die naam hebben verzonnen maar over billenruggen heel heeeeeeel stapvoets.....
En zakt toch steeds voor je theorie..Toch om gefrustreerd van te raken!!! Vraag me naar hoofdstuk 5.3 en ik dreun het je zo op,zo ook gewoon met dat hele boek alleen lukt het keer op keer niet.
Frustreren geeft mij wel vechtlust,dat is wel het positieve eraan..maar zucht....Ik win gewoon dat gevecht met dit (inmiddels verklaard tot) rotboek.
Ik wil gewoon morgen dat briefje van het CBR hebben dat MW. C en nog 't één en ander,geslaagd is!!!

I believe there are angels among us!!

Klinkertje.








Morgen...

Schijnt het zonnetje vast weer,want vandaag kon ik hem met moeite vinden. Soms is het zonnetje makkelijker vast te houden wanneer er in bepaalde dingen en situatie's progressie is,en dat gevoel was ik even kwijt. Hoewel ik dit een moeilijk denkbeeld vind maar wel ken uit een "vorig leven",weet ik dat zwar(t)e wolken je zelfs in het negatieve denken kunnen "helpen". Je kunnen meetrekken in de spiraal van negatief denken. Je dan zelfs in je eigen gevoel kunnen bevestigen.
Niet alleen door mijn eigen kracht,maar IK ben eruit gekomen. En daar ben ik nog dag en nacht blij mee.
Voor mij is het kernwoord hier het WILLEN!!
En dat mis ik in de situatie waar bovenstaande overgaat. En dat doet pijn,want ik geloof dat op wat voor manier dan ook voor iedereen het zonnetje mag schijnen,en die zou ik graag willen aanreiken.

Klinkertje.