Totaal aantal pageviews

dinsdag 8 november 2011

Mijn week is begonnen..

Ongetwijfeld die van jullie ook,maar heel gestructureerd leven vereist van mij in mijn gezin nogal planning,dus ik ben blij dat mijn dag vandaag met een hele dikke glimlach is begonnen.
Geeft ook weer moed voor de rest van de week!!
Oma zei altijd,"moed verloren is al verloren",en dat is dus juist iets wat ik vertik.
En dit klinkt vrij defensief,maar meen het van harte,Een sterk persoon die mij eronder zal krijgen,want ik ben gewoon veel sterker!!
Wat niet wil zeggen dat het niet moeilijk is.
Het is "no impact"week dus vanavond mn best weer gedaan om op de kachel te koken. Kunnen we morgen opwarmen want 3 min magnetron staat volgens mij niet gelijk aan een half uurtje sudderen op de kookplaat. Dus wanneer het op tafel staat zijn die gevaarlijke magnetronstralingen natuurlijk allang de schoorsteen (o nee magnetron) uitgevlogen,en zet ik dus een bijna "no impact"maaltijd op tafel.
Afwaswater vanavond ook op de kachel gekookt,alleen wel sop van de super gebruikt.
Dit is écht een onderwerp waarover ik verschrikkelijk kan doordraven. Ik moet consuminderen,dat is een feit,alleen zelfvoorziendend leven spreek me aan,maar ik kan toch geen koe,schapen en kippen gaan houden in mn achtertuin? En dit is redelijk zwart wit want er zijn ontiegelijk veel manieren meer om te consuminderen. Ik ben niet alleen!!
Dan houden we het voor nu onder andere maar bij kachel koken,afwaswater op de kachel zetten,de was boven de kachel drogen,lichten uit waar niet nodig en bla bla bla.
Morgen ben ik een dagje weg,BAH!!! Klusjes opknappen.
En ik zie er tegenop.
But I believe,there angels among us..

Klinkertje.