Totaal aantal pageviews

zondag 4 december 2011

Tja..

Ik had jullie met veel liefde goed nieuws gemeld,maar 't is helaas niet zo,Klinkertje zakte voor het (tot inmiddels verklaarde stomme rotte) theorie papier. Wat baal ik!! Gisteravond storte ik ook even in.
Potdories dat jan en alleman het kan halen en ik niet. Is ook wel een beetje doorgedraafd want er slaagden er opnieuw weinig,alleen hadden zij of teveel make-up gebruikt of waren anders gekleurd als ik,of veeeeeeeeeel jonger,en daar baal ik nog harder van.
Waarom ik dan niet............
Maar goed,ander nieuws,gezien de practische omstandigheden in huize Klinker hebben we beslist morgenmiddag pakjesmiddag te vieren. Dus dat was vanavond nog wel even hard doorwerken voor alle puntjes op de I. Maar het is KLAAR!!
2 pakketjes zijn eerder deze week al op de plek van bestemming gekomen,wat me ook de nodige stress gaf omdat pakketje 2 er 3 dagen!! over deed om op de bestemming te komen maar dat is gelukkig goed gekomen. Die postbezorgers zou je bij tijden ook een schop onder de k..nt verkopen.
En pakketje 1 is in vertrouwde handen en wordt maandagochtend bezorgd.
Dus nu morgenmiddag Klinkertjespakjesmiddag.......Ik ben benieuwd!!
Gelovige Klinkertjes waren heerlijk,ondanks het schuldgevoel,maar niet gelovige Klinkertjes zijn bij tijden weleens handig voor een stukje practische hulp. Morgenavond verslag van de pakjesmiddag!

Lijfspreuk van iemand die mij dierbaar is..

"Bijt maar door de appel heen,al is het nog zo'n zure.."

En dat doe ik want zulke feestelijke dingen blijven ondanks de lol pijn doen.

Klinkertje.