Totaal aantal pageviews

maandag 5 maart 2012

Dat is me weinig gebeurd..........

Dat ik jullie een dikke 5 dagen niet lastig heb gevallen,maar goed dit keer wel,mijn dikke excuses!!
Zal eens snel een "bijklets"poging wagen.............
Donderdag ben ik met kleine Klinker naar de stad geweest. Gewoon heerlijk shoppen,zonder alteveel geld uit te geven wat op zich ook wel een leuke sport blijft. Enige luxe die we ons gepermiteerd hebben is uit eten gaan in een restauraaaaaaaaan..........Aldus kleine Klinker. Gaaf om te zien hoe hij daarvan geniet omdat dat nooit voorkomt. Mooi om als mama Klinker hem dit wel te kunnen bieden!!
Daarna een emotioneel,heftig en heel veel emotie oplaaiend gesprek. Ikzelf gun bijna niemand meer mijn pure emotie's dus heb me wel redelijk in kunnen houden,maar ik denk dat wanneer je me aanraakte ik knetterde van  statische electriciteit!!!!!!!
Vrijdag;de mama van Klinkertje is niet heel lang geleden overleden en Klinkertje voelde de diepe behoefte om een geposeerde foto tot een échte mama foto van en voor Klinkertje te laten maken,dus daarvoor vorige week al stappen ondernomen en vrijdag mocht ik het resultaat komen bewonderen.
Met recht BEWONDEREN!!! Diep respect voor de fotograaf,die ondanks bedrijfsmatige gevoelens ook blijk gaf van menselijke gevoelens. Super lief!!
Ik kreeg 3 bewerkte foto's mee en mag thuis in alle rust nadenken/voelen/kijken en nogmaals voelen wat nu écht mijn foto gaat worden. Ben niet zo van de portrettengalerij,maar een mooie foto van mijn mama wil ik toch wel hebben!!
Vrijdagavond wilde kleine Klinker naar de zwemdisco,oké prima,geen bezwaar tegen..Alleen mama's aanwezigheid werd ook wel op prijs gesteld zoals kleine Klinker aangaf..
Gelukkig heb ik dan ook nog een grote Klinker die dan wel eventjes mee wil lopen en kijken en lekker als bliksemafleidertje fungeert want ik haat alle goedbedoelde gesprekjes die sommige mensen met je aan willen gaan.
Zaterdag was een dag met wisselende emotie's. Boos,verdrietig,teleurgesteld,toch ook blij voor mn kleine Klinker,kortom er spookte van alles door elkaar heen. Positief iets is wel dat dat meestal wel mijn breiwerk ten goede komt..Lekker afreageren op al die steekjes..
Vandaag was ik knockie out en heb geslapen tot een tijd die ik jullie niet vertel maar waarop de doorsnede straatklinker aan het middagmaal zit.. Ik had het even nodig.
Ik heb me verdiept in de was,grote Klinker gaat tenslotte dinsdag een weekje weg en zal toch schone spullen mee moeten,ik heb me 2345600 x op de kiezen gebeten maar mezelf kunnen inhouden voor opmerkingen waarvan ik spijt zou kunnen krijgen.. Kortom ook weer een dagje wat me sloopte. Positief nieuws van vandaag,mijn wondertje dus van vandaag,mn kussenhoesje is klaar!! En mn vingers jeuken al voor het volgende breiwerk...........

Nou zijn jullie bij of niet?

Heel heeeeeeeeel misschien morgen foto's maar (shame) Klinkertje heeft weer een batterijen zoek/vind probleem....

Klinkertje.