Totaal aantal pageviews

dinsdag 13 september 2011

Ik heb zin..

Om te schrijven alleen weet ik niet waarover. Mijn koffiebezoek van vanmorgen was verre van interessant,de stofzuiger die eigenlijk wel heel nodig even door de woonkamer moet vind ik ook geen leuk onderwerp,snijbonen die ook nog de vriezer inmoeten is ook een not done onderwerp. Kortom ik weet even niks leuks of interessants te melden. Oké dan een klein leuk itempje,ik heb straks rijles.
Zit me de piep te leren voor theorie en mag komende donderdag daarvoor examen doen,en écht ik vind het een perfecte combinatie theorie en praktijk tegelijk. Heb er al wat lessen opzitten voor praktijk en iedere keer heb ik wel het gevoel dat mijn vrijheid een stukje dichterbij komt. Goed gevoel trouwens!!
Nu ben ik misschien een laatbloeier,maar wat heb ik het vorig jaar toen ik veel afhankelijk was van OV het vaak koud gehad,vaak die bus verwenst. Dus ik zie uit naar mijn RIJBEWIJS!!!

Klinkertje.

Tja..

Al tijden heb ik telefoon problemen,accu na 4 uurtjes opladen nog niet vol en gewoon dingen die niet gaan zoals ik wil. Met trillen doe hij zijn uiterste best maar een keertje geluid laten horen is teveel moeite. Ik was hem zat,spuugzat. Hoewel ik hem altijd een fijn vriendje heb gevonden.
Dus vanmiddag toch maar de nodige centjes in een nieuwe telefoon geinvesteerd.
Ben er wel blij mee,iedere verandering is even wennen maar ook dit went wel.
Ik ben lief,ik ben sociaal,afijn ik kan mezelf nog wel verder de hemel in prijzen,maar dat wil ik eigenlijk helemaal niet,maar waar ik het zo moeilijk mee heb is als mensen mij of mensen die mij lief zijn doodleuk naaien. Dus ik heb vanavond de stoute schoenen aangetrokken en de meneer gebeld die mij gevoelsmatig naaide. Was geen gesprek van niveau,ik ben rustig gebleven,maar owwwwwww in een face to face ontmoeting had ik denk ik uitgehaald. Einde van de week vervolg gesprek.
Dus al met al geen rustig dagje.
I believe there are angels among us!!

Klinkertje.