Totaal aantal pageviews

dinsdag 15 mei 2012

Ach.........

Zo zielig!! Kleine Klinker heeft vandaag zijn eerste échte sportdag en juist vandaag plenst het  van de regen......Hij zag er zo naar uit en nu valt het letterlijk in het water. Het gaat wel door,maar ik ben benieuwd wat voor modderklinker ik vanmiddag thuis krijg!!
Schone kleding en baddoeken liggen al klaar in de badkamer want ik vermoed dat er wel 't een en ander schoon te spoelen is vanmiddag.
Op Grote Klinker's eerste sportdag een x aantal jaar geleden ben ik nog extra water wezen brengen ivm de warmte..Wat een tegenstelling toch qua weer!! Ik wil zomer en zon en vooral warmte!!

Klinkertje.

Eenzaam.......

Lange tijd heb ik een uitgeknipt stukje tekst aan de binnenkant van mn keukendeurtje gehad.
Ook al voer je je genezingsstrijd,dan doe je dat in gelaten eenzaamheid. Eigenlijk was dat de context.
Ben ik eenzaam,ja en nee. Ik heb grote en kleine Klinker om me heen,ik heb papa Klinker om me heen maar soms zijn er van die momenten die je alleen beleeft.
Het vechten,het altijd de sterke zijn,dat zijn momenten die het mij heel af en toe moeilijk maken.
En let wel lieve vriendjes en vriendinnetjes,ik ben altijd met liefde de sterkste maar soms,heel soms zou het zo lekker zijn als iemand anders dat even was.
Dat je gewoon met je koppie in een heerlijk geurend fris gewassen dekbed kon duiken,flesje water op het kastje en ja met (sorry @) een doosje stroopkussentjes en gewoon even heerlijk helemaal niks.
Oké mobiel onder het kussen,en that's all.

Droom allemaal mooie dromen,dan ga ik het ook proberen!!

Klinkertje.