Totaal aantal pageviews

maandag 28 januari 2013

Na sneeuw en ijs.......

Eindelijk weer een berichtje uit Huize Klinkertje. Niet dat ik ontdooid ben,maar het begin van een berichtje is nu geschreven. Even,heel even was ik bang voor een overleden pc,maar gelukkig kon een dure reparatie hem nog reanimeren. Gelukkig bestaan er ook nog telefoons,het ging in Huize Klinkertje allemaal niet zoals het moest gaan dus de telefoon compenseerde zonodig de pc. (En dat was best vaak)
Ik ga jullie niet vervelen met alles wat niet volgens het "boekje"gaat.
Er zijn gewoon genoeg zorgen.
De Klinkers hebben genoten van sneeuw en ijs. Grote Klinker op zijn manier en de Kleine Klinker op de hem zo eigen manier,lekker genieten,klok vergeten,door en doornat thuis komen,maar zo heerlijk die verhalen te horen!! Ik heb zin in de Lente,jullie ook? Krijg je tenminste weer een beetje hoop van.
En het mooie nieuws is...........Klinkertje's roze kaartje komt eindelijk een beetje in beeld!!!!!
Samen met mn rijinstructeur heb ik een deadline gesteld en Klinkertje zou Klinkertje niet zijn als ze daar niet voor gaat hé.......Een deal is een deal,een deadline een deadline!!
Nee,jullie krijgen die deadline niet te horen. 3 personen weten het en dat is Klinkertjes ingebouwde angst om toch te falen. Wat ik jullie wel beloof is dat jullie nr 5 zijn die het horen/lezen als het roze kaartje een feit is,is dat ook een deal? Oké High five!!

Klinkertje.