Totaal aantal pageviews

donderdag 29 december 2011

Oja,beloofd........

Kan toch niet slapen.
Tja de boevenstreken van mijn Klinkers.Waar zal ik beginnen,bij het paasei? Ik had met pasen '96 een creatieve mobile gefrubbeld met paaseitjes,en grote Klinker kreeg er (hoe?????????) ééntje te pakken en was daar maar lekker op gaan liggen. Die heb ik toen schoongeweekt in de Tummy Tub.
Tv is voor grote Klinker altijd een aantrekkelijk medium geweest in het tijdperk van de Teletubbies wilde hij eens uitvinden hoe de videorecorder een boterham weergaf op het beeldscherm van de tv.
Niet dus,maar de Teletubbies waren ook niet meer te zien.
Ontsnappen via het voorraam om het paard van de melkboer te voeren,melkboer helemaal gecharmeerd van mijn grote Klinker en gaf hem nog een pak (vol E nrs) zittende vla mee (En nou naar je moeder gaan hé)...Niks ten nadele van mijn melkboer hoor want hij was een lieverdje alleen had die grote Klinker en niet vandoor mogen gaan en zeker geen beloning mogen krijgen.
Even op tafel staan om te kijken naar die KOELE WAUTO,natuurlijk op zondagmiddag om zn mooie tandje uit zn bekkie vallen. Weekendtandarts die meer interesse had in tennis als in het zielige bekkie van mijn kind,en die ik met moeite geactiveerd kreeg wilde dat tandje niet trekken!!! (EIKEL)
Gevolg een paar dagen een beroerde Klinker van pijn in zijn mond,en uiteindelijk is het tandje (Zonder verdoving!!!!) toch getrokken waarna mijn Klinker tot nu toe een tandarts trauma heeft en al 2x onder narcose is behandeld.
Klinker's verhaal gaat nu tot '97. Nog meer interesse? Heb nog 14 jr en een heleboel boevenstreken van 2 andere Klinkers voor handen. Ik hoor het wel.

Klinkertje.





Hoe...........

Houd je de moed vast?
Als (bijna) niemand denkt aan Hemelse verjaardagen?
Als je jezelf stik ellendig voelt?
Als je alleen met een stevige schop onder je achterste nog in beweging bent te krijgen?
Als je giga giga jeuk krijgt van je medicijnen die het ene moeten oplossen en blijkbaar het andere huid probleem activeren?
Als je gezellig wilt blijven voor de andere Klinkers?
Als je morgenmiddag theorie examen moet doen en nog niet weet hoe er te komen?
Als je vrijdag moet rijden en bijna er alweer vanuit gaat dat het botst met je instructeur?
Als je nu niet weet hoe je in godsnaam in slaap moet komen?

Klinkertje.