Totaal aantal pageviews

donderdag 15 september 2011

Voor mama en oma..


Kus Klinkertje.

Als ik ergens van baal..

Is het falen. En vanmorgen heb ik weer gefaald. Mijn felbegeerde roze kaartje is weer een stapje verder weg. En ik baal baal baal.
Gelukkig over 12 dagen een herkansing,mits de website van het CBR een beetje wil meewerken.
Het lijkt werkelijk wel of alles tegen zit.
Ik had zo mijn hoop op 4 hulptroepen uit de hemel,maar ze hadden het blijkbaar te druk met hun eigen feestje. Gun ik ze ook,alleen had ik gehoopt dat ze mijn vingers naar de juiste toetsen zouden sturen.
Helaas pindakaas,CBR maar weer spekken,en hopen dat over 12 dagen de hulptroepen wel in de startblokken staan!! Met zoveel liefde had ik dat theorieboek nu in de kast gesmeten!!
Sprak net iemand die mij vrij na staat en die zei, "falen is ook logica die God bepaalt.."
Snappen jullie dit?
Ik even niet,maar ik ben misschien even te boos of té teleurgesteld in mezelf.

Klinkertje.

Oude liefde..

Rare dag gehad vandaag,heb geen zin om erover te schrijven maar er gebeurde teveel.
Vanavond kwam een bekende zijn nieuw verworven rommelmarkt schat showen en zowaar ik kreeg jeukende vingers. Dus ik heb ook mijn oude gitaars van zolder gehaald. Alleen het vasthouden voelde al als genieten,zeker 10 jr heb ik ze niet in handen gehad.
De tand des tijds had ook zijn werk gedaan en van beiden moeten er snaren hersteld worden. Planning voor vrijdag!! Zomaar opeens kwam die zin om lekker op een nazomeravond eventjes in de tuin te gaan zitten tokkelen.
Dit was mijn eerste kado voor mezelf toen ik uit huis ging. En ik ben,hoe ontstemd ze momenteel ook zijn,er nog steeds blij mee en heb er gewoon weer zin in.

Lekker!!

Klinkertje.