Totaal aantal pageviews

maandag 1 april 2013

Pasen.........

Het zou zo'n feest van euforie moeten zijn,maar soms belemmeren Klinkertjes omstandigheden haar weleens om die euforie te vinden,terwijl het weten van dit blijde feest wel aanwezig is.
Ik geloof dat Jezus leeft!!!!!!!!!!!!!!
(En nu het voelen nog)

Zal ik jullie bijpraten over van de week want ben jullie weer behoorlijk ontrouw geweest na mn birthday blogje.
Oké,dinsdag dus Klinkertjes birthday en woensdag opa Klinkertjes birthday.
Lastige dagen,dinsdag ging nog wel,het deed pijn om gemis,maar woensdag was de confrontatie in anders denkend gezelschap anders,juist nog pijnlijker confronterend op een andere manier. Ben ik nog te volgen?
Eigenlijk een gevoel van welverd...........je kunt toch ook gewoon weleens als mens reageren en niet overal JULLIE geloofsmening op druipen,want zo voelde het ongeveer. Behoorlijk beklemmend!!!
(En bij een keelpijntje of ingegroeide teennagel worden er al tig telefoontjes vanuit Huize Klinkertje verwacht om zogezegd belangstelling te tonen........) Nu is ellende geen weegschaal en verdriet ook niet,maar eigenlijk brand het dan op de lippen om ongeveer te schreeuwen leer VERD............ nou eens relativeren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zow en dit wordt een hartje lucht schrijven geloof ik.
Van Grote Klinker een lief kadootje gekregen,van Kleine Klinker ook op mijn eigen birthday,doet Klinkertjes hartje goed!!! Beide mannekes zo totaal verschillend, denken op hun eigen manier aan mama. Mezelf verwend met een mooi boek..
Vrijdag nog rijles gehad,ging écht lekker,nu die verdraaide theorie nog zien te krijgen,komende week hoop ik bericht te krijgen van mijn (niet dyslextische,oké voor één dag ben ik dyslextisch,die theorie examendag... ) aanvraag om zodoende mondeling mn theorie papiertje in de wacht te slepen. En dan EXAMEN RIJDEN!!!!!

Gisteravond een heel mooi nr gekregen,en het ontroerde me!!!
Soms zijn late verjaardagskadootjes de mooiste die je krijgen kunt!!
Bedankt!!



Fijne 2 paasdag!! Klinkertje.