Totaal aantal pageviews

zondag 25 september 2011

Lief blog..

Ik ben je giga ontrouw geweest deze week,waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik kon simpelweg de tijd en ruimte in mn koppie niet vinden om ook jou nog even aandacht te geven,hoewel je een dierbaar vriendje van me bent. Ik hoop dat je het me vergeeft.
Er waren allemaal moeilijke dingen van de week die ik moest beslissen of komende week een beslissing over moet nemen en daarbij hoort een heleboel hersengekraak. Heb vanavond mn haar nog maar even een extra blonde look gegeven dat wanneer ik in de fout ga,ik dit kan wijten aan mijn blonTTheiTT. Ach nee,ik heb ook wel het zelfvertrouwen dat de beslissingen die ik maak niet over 1000 nachten ijs zijn gegaan dus zeker gegrond zijn,en verstand en emotie even proberen te scheiden is momenteel de beste beslissing.
Mijn breiwerk heeft goed op zn sode....jeweetwel gekregen afgelopen dagen. Zo heerlijk om je af te reageren op steken die toch niks zeggen maar intussen wel je werk zie vorderen.
Kan nog een heleboel vertellen,maar heeft denk ik geen toegevoegde waarde. Een rare en mooie droom,daarnaast een giga teleurstelling in een serieuze vraag,zuurkool eten bij dik 25 gr.....Maakt allemaal niet uit. Prioriteiten stellen is denk ik momenteel het belangrijkst en alleen aan mij de manier waarop ik dat ga doen.
I believe there are angels among us.

Klinkertje.