Totaal aantal pageviews

zaterdag 5 november 2011

Eng,zwart,niet roze........maar beetje feestelijk rood groen blauw geel..

Lekker logisch om zo een blogje te beginnen. Had even tijd voor mezelf nodig,zodat schrijven net een stapje te ver was. Wanneer emotie gaat voelen als voelen,dan moet ik schrijven en dat moment is nu.
Woensdagmiddag sprongen de straatklinkertjes wel maar (helaas en gelukkig niet van mij). De pleisterfabrikant is dus weer goed gesponsord en mijn hartje vond met heel veel moeite zijn normale slag weer. Het maakte me heel verdrietig.
Woensdagavond totaal grensoverschreidend bezig geweest. Was blij met mn koele kikkermodus,maar ben mens genoeg om zwart toch in dat opzicht geen kleur te durven noemen!! Eng!! Dat is mijn woord ervoor,wat me dus zoals ik al eerder schreef de bevestiging geeft dat mijn keuze's toch zo fout niet zijn. Twijfel ook daar niet over,maar dat het een trigger was woensdagavond,JA!!
Donderdagochtend genoten van de prachtige herfstkleuren tijdens een autorit op weg naar het (positief denken!!hernieuwde) begin van mn roze kaartje,maar helaas,de blaadjes lieten hun steeljes vallen en ik mn steekjes...Ik was alleen niet zo kleurig als die mooie gele rode blaadjes,want was ironisch genoeg in het zwart plus spijkerbroek. Een rokje helpt ook niet,dus dan maar een spijkerbroek..
Baal baal baal!!!!
Donderdag as. herkansing!!
Duimen allemaal hé!!!
Wat mijn dag vandaag een beetje kleurde was het eindeloos knippen van hele mini bezigheidstherapie figuurtjes (ik vertik het tot 4/12 om het Sinterklaas kadootjes te noemen.). Ik werd vandaag om hulp gevraagd bij het maken van een hele speciale suprise. Stel dat,je zit al zo'n anderhalf jaar bij het meisje van je dromen in je klas,en je durft niets tegen haar te zeggen,maar dan bepaald opeens het lot,dat jij haar lootje krijgt,dan moet het toch wel speciaal worden!!Plan is klaar,1/zoveelste van de uitwerking ook al,zo leuk om van niets iets te maken!!
Ik denk dat we nog wel even werk hebben maar we hebben ook nog de tijd.

Waarom krijg ik nu één zinnetje niet uit mn koppie? "Wat je zoekt,ben je kwijt.."
Blijft me achtervolgen.

Klinkertje.