Totaal aantal pageviews

maandag 10 oktober 2011

Dat was met recht.........

GOEDEMORGEN.........
Ik ben in real life niet zo'n schelder (alhoewel mn breiwerk er meer van weet) maar kanonne dat was me een praatje wel vanmorgen. Iemand die mij toch op een bepaalde manier wel nastaat was totaal depri en zijn eigen begrafenis was vanmorgen om kw voor 9 het onderwerp van gesprek.
Nu weet ik dat wanneer dat moment aangebroken zal zijn die verantwoording van regelen op mijn schouders zal komen te liggen,maar maandagochtend gesprekken zijn het in mijn beleving niet. Dan heb je het over de stofdoek of over de fris wapperende was..
Tja wat moet ik er meer van zeggen,dat ik het nu maar even naast me neer leg en stilletjes hoop dat het nog eventjes duurt voor dit actie plan uit de kast getrokken moet worden.
Aan de andere kant stoppen de denk radertjes niet te draaien want tenslotte staat er in de bijbel dat diegene die zichzelf overwint sterker is dan wie een stad overwint..
Weer een dillema erbij..Wanneer is het november? O nee,ik heb zo eerst nog rijles..

Klinkertje.

Ik leef..


Klinkertje.

Nieuwe week,nieuwe kansen..

Ik ben een mens die een gevoel moet hebben over dingen en situatie's. Mn planning moet gestructureerd zijn,overzicht overzicht en nogeens overzicht en momenteel mis ik dat even qua gevoel.
Natuurlijk heb ik een agenda en wat,wanneer en waar ik moet zijn komende week staat ook exact genoteerd,alleen ik kan me nog niet los maken van mn oktober gevoel. Alhoewel ik dit nu zo schrijf realiseer ik me ook dat het niet alleen oktobergevoel is,maar gewoon alles bij elkaar. En dat oktober de "kers op de taart"is die me even laat dwalen in niet nader te benoemen gevoelens.
Ik ben sterk,ik geloof dat ik niet alles in eigen kracht hoef te doen,en ik troost me met de gedachten dat na oktober weer november komt,en met het feit dat mn breiwerk lekker opschiet..Schreef het al eerder maar als dat breisel toch eens zou kunnen praten zaten jullie nu niet mijn schrijfsels te lezen vrees ik..

Klinkertje.