Totaal aantal pageviews

zaterdag 8 oktober 2011

Ken je dat gevoel?

Om gewoon te proberen overal een graantje van mee te pikken?
En nee ik heb het niet over de heb,ik heb het gewoon over het gevoel je eigenwaarde op peil te houden,danwel ietwat op te krikken.
Voldoening halen uit kleine dingen,blij zijn met kledingzakken die klaar staan voor de kledinginzameling,gewoon het feit dat ik het toch klaar heb gekregen en alles lekker opgeruimd is,voldoening halen uit een brandschone bijkeuken,en warempel boos worden wanneer er eentje met vieze schoenen binnen stormt,Heel veel voldoening hebben over een hele bijzondere ontmoeting vanmiddag die me diep raakte,kortom allemaal dingen die horen bij een stukje eigenwaarde.
Dat heeft toch iedereen nodig?
Ik zit niet in de makkelijkste weken van het jaar,ook niet in de makkelijkste weken van mijn leven,dus wanneer er zo'n graantje op mijn pad valt is ie van mij!!!
Komende week heb ik het giga druk,is op zich misschien ook wel goed. Maandag rijles (praktijk),dinsdag 4 afspraken waarvan ik er naar ééntje heel erg uitkijk,zowel dinsdagmiddag als dinsdagavond een confronterende afspraak,woensdag heb ik geloof ik niks (nouja huishouden etc) en donderdag weer theorie examen,dus nogmaals dat ROT boek doornemen komende dagen. Donderdagmiddag ook nog een vervelende afspraak,en dan eindelijk vrijdag begint de herfstvakantie.
Nu is de herfstvakantie door de gedenkdag en de dag van begraven van een voor mij heel lief en belangrijk persoontje niet favoriet,dus ik ga komende dagen alle graantjes meepikken die ik tegen kom!! Ik heb ze nodig,scoren jullie mee voor mij?

Klinkertje.