Totaal aantal pageviews

maandag 5 december 2011

Waar...

Is nou die simpele kinderlol gebleven om Sint op het schoolplein te begroeten met een paard en wagen? Gek is gewoon niet gek genoeg. Ik kan met een heleboel dingen meegaan,maar ben gewoon boos. Oké feit blijft dat ik een "sirene allergie"heb,alleen wat heeft het voor toegevoegde waarde dat die pipo in een brandweerauto razend snel bij school wordt afgeleverd? Lekker nep trouwens ook want hij stond zichzelf met zijn pieten in te laden klem tegenover de school...Hoezo het kindergeloof in stand houden???

Klinkertje.

Oké..

Ik had het beloofd,een verslag van pakjesmiddag.
Een hyper de hyperdehyper klein Klinkertje,een grote Klinker die wat rustiger was en één en ander probeerde te relativeren en de hele grote Klinker die gewoon aanwezig was.
De Klinkers hadden allemaal een eigen pakket met naar wens en leeftijd geprobeerd het nuttige met het leuke te combineren en dat viel duidelijk in de smaak!! Geeft mij ook een blij gevoel!!
Mooie herinneringen gemaakt,en die koester ik.
Grote Klinker is bakker in spé,en wilde zich alvast presenteren voor zijn toekomstige bedrijfje,dus had een Pieten taart gemaakt. Helaas heb ik op dit moment geen foto,maar zo razend knap!!
Ik heb werkelijk toe zitten kijken hoe hij tot in details een taart maakt.
Er vliegen termen over het aanrecht heen waar ik nog nooit van mn leven van heb gehoord,écht ik heb bewondering voor dat gedetaileerde geduld!! Mijn "kers"op de kadootjes ontroerde mij. Grote Klinker ging even weg na het pakjes uitpakken en kwam terug met een boeket bloemen...
Lieve gekke maffe grote gozer,gewoon veel te gek!! Maar ik ben er wel heel blij mee!!
Vanavond was moeilijk,verdrietig ook,ik ga niet in details maar moet het even op een rijtje zien te krijgen. Het doet me zo verdraaid zeer. En niet alleen om mezelf.

Klinkertje.