Totaal aantal pageviews

dinsdag 20 september 2011

Dit slaat nergens op maar was even oefenen...want



Foto's toevoegen snapte ik nog steeds niet,maar nu heb ik zomaar een mooi bloemetje!!
Hij is niet uit eigen tuin maar van??? Ik weet het eerlijk niet.

Klinkertje.

Tranen..


Klinkertje.

Rare dag..

Soms heb je van die dagen die zijn raar.
Je planning verloopt totaal niet en voor je het weet is het laat. Loopt alles in de sokken,worden afspraken niet nagekomen waarop je gerekend had,ligt je ega'tje ook nog een dagje in het ziekenhuis en loopt zodoende de etensplanning ook nog uit de hand..Dan even een diepe zucht en roeien met de riemen die je op dat moment hebt. Was overigens wel goed voor mn breiwerk waarover ik gister schreef. Ben weer redelijk gevorderd.
Als dat breiwerk toch een zou kunnen praten..........Lijkt me overigens beter van niet!!
Maar zo denkend en een beetje muziek luisterend zat ik me te bedenken dat ik toch eigenlijk wel hypocriet bezig ben, ik loop te schelden op pepernoten en chemisch verpakte kikkers van chocolade in de supermarkt,maar mijn breiwerk moet wel een sinterklaas kadootje worden...En er staan er nog een paar op de planning..
Tijd om plan B uit de kast te trekken,tot 4 december noem ik mn gebrei gewoon bezigheidstherapie en dan verpak ik het 4 december laat in de avond snelletjes in een papiertje met een zwarte piet erop..Tja ik geloof dat ik daar meer vrede mee heb. En pepernoten,die komen mn huis voorlopig niet in,laat staan kikkers!!!!!Doe voor nu nog maar een lekkere warme stroopwafel van de stroopwafelkraam op het winkelcentrum.

Klinkertje.