Totaal aantal pageviews

zondag 1 april 2012

Nou..

Begreep Klinkertje het weer allemaal niet met blogspot,maar 't is uiteindelijk gelukt om een nieuw bericht te openen.
Ik had jullie een verslagje van gisteren beloofd en 't is inmiddels alweer nacht,maar bij deze dan.
Schreef ik van de week al dat het fascinerend blijft anders denkende mensen te observeren,ze observeren in hun eigen leefomgeving was toch wel even een drempel voor deze bij tijden toch ietwat verlegen Klinker. Maar hij bleek toch wel een klein beetje speling te hebben,die drempel en ook dat was fascinerend om te zien,te beleven een aan te horen.
Gezien opvoeding,eigen beleving,en studie kan Klinkertje wel meepraten in bepaalde gesprekken,alleen heb ik me buiten religieuze gesprekken gehouden die eventueel door mijn inbreng een verkeerde wending zouden kunnen nemen. Was ook mooi om te zien dat in bepaalde reactie's richting mijn persoon even geen kerkmuren telden!
Het was een leerzaam,enerverend,leuk maar ook slopend dagje!!

Twijfelen aan je eigen doen,kennen jullie dat gevoel?
En nee,dit is geen 1 april grap,maar Klinkertje was de was kwijt vanavond......
Heel de dag gewassen en wilde zojuist nog even vouwen,en die was,was notabene nergens te bekennen!!
Echt werkelijk de twijfels sloegen toe om het korte termijn geheugen!! Op het www is voor mij weinig nieuws meer te ontdekken mbt. tot NAH,alleen ik had nog nergens gelezen dat het besmettelijk is....
Na een tijdje denken en relativeren (en roken) ging bij mij het lichtje branden...
Kleine Klinker had een "mama help bui" vandaag en heeft iets met de wasmachine, al van heel klein af kon hij daar rustig naar zitten kijken,dus (ik denk) dat hij alles wat schoon was opnieuw een wasbeurt wilde laten ondergaan. Alleen wilde ik zijn mooie dromen niet verstoren vanavond,dus morgen is voor mij vraag nr 1aan hem hoe mijn schone was weer in de machine is beland!! Geluk bij even stress.......Hij heeft hem niet aangezet!!

Klinkertje.