Totaal aantal pageviews

zaterdag 21 juli 2012

Hoera!!!!!!!!!!

Grote Klinker was jarig vandaag!!!
Het was een feest in 3 delen. Eerst het examenfeest waar Klinkertje pas al over schreef,afgelopen woensdagavond vriendenfeest en vandaag familie feest. Eerste 2 feesten waren druk!!! Afgelopen donderdag was Klinkertje totaal opgebrand. Vanmorgen nieuwe energie gevonden,en met kleine Klinker wat kleding gekocht want die ging vanmiddag op vakantie,tussendoor bezoek,koffie,taart. Nu vertrok Kleine Klinker naar het Zeeuwse land. Helemaal blij!! Is hij ook groot dat hij logeren mag. Al enthousiaste verhalen gehoord!! Leuk leuk leuk!! Vanavond nog lange gesprekken gehad met Grote Klinker. Soms wel moeilijk maar iedere dag ben ik blij met zijn vertrouwen!!!

Het is stil in huize Klinker,na een hectische week opnieuw. Grote Klinker slaapt,blij met zijn kado's en zijn dag,papa Klinker slaapt ook,Kleine Klinker slaapt ook sinds een uur of 11,(tenminste aldus mijn mail wat ik absoluut geloof) en nu...
Nu malen er allemaal gedachten door Klinkertje's koppie die ze even niet kwijt kan raken. Hoe doe je dat? Gedachten opzij zetten die je pijn doen? Die je zorgen geven? Klinkertje weet even geen antwoord. Hoe zet je zorgen even van je af om iemand die van de week een rotboodschap heeft gekregen? Hoe bereik je iemand die belangrijk voor je is en die je niet kunt bereiken?
Zijn 2 verschillende feiten maar ze geven Klinkertje wel zorgen,en ook verdriet.

Klinkertje.