Totaal aantal pageviews

zaterdag 17 september 2011

Vergeet ik helemaal..

Te vertellen dat ik in mijn turbulente leven ook nog weleens avonturen meemaak.
Laat ik vooropstellen dat ik voor weinig bang ben,alleen kikkers bezorgen mij kriebels. Vooral die met die lange poten die rustig een cm of 30 hoog springen,tel daarbij op dat ik vlak bij een sloot woon,dus blijkbaar waarderen de kikkers mijn gastvrijheid wel,alleen ik hun aanwezigheid niet zo.
Ik hou van mijn planten,kan daar gewoon van genieten van hun bloeiende weelde in mijn tuin.
Ondanks de regen van afgelopen tijd,die gewoon langs hun potten leek te vallen,vroegen ze dringend mijn aandacht in de vorm van een slokje water. Nu ben ik de beroerdste niet en wilde ze vanavond even laven met een slokje slootwater. Heleboel moppers van mijn kant,rotgieter en bla bla bla,hij zat vol water,alleen kwam er niks uit. Geduld is even niet mn sterkste kant..
Ik kijk in die tuut (het was mn kleine plantengietertje) enja ik kijk in een paar oogjes..
Zat er een kikkertje klem in de tuut..
We hebben ervaring om op vrijdagavond 112 te bellen,maar dat ging me toch even te ver.
Heb hem lief en vermanend toegesproken en zachtjes met een breinaald onder de pootjes gekieteld en zodoende belande hij met een zucht van verlichting in mijn tuin.......

Klinkertje.

Als partner..

Van een heel eigenwijs persoontje,is omgaan met een NAH soms zo moeilijk.
Begrip kan ik voor veel dingen opbrengen,alleen mezelf inleven is soms zo onhaalbaar.
En dat sloopt me,dat vreet al mn energie op dit moment.
Vandaag ook wat medische dingen gehoord die me niet blij maken. Ik ga toch komende week mn voelhoorntjes opnieuw uitsteken op dit gebied.
Eigenlijk voelt het min of meer als een soort zwaard wat je boven het hoofd hangt,enja ik heb die mogelijkheid ingecalculeerd,maar toch..
Het is en blijft vechten voor eigenwaarde,en desondanks er zijn voor de ander.
Deze nuchtere klinker blijft erbij dat in muziek en creativiteit een heleboel gevoelens geuit kunnen worden,dus sinds vanmiddag is gitaar 1 weer helemaal gerestaureerd! Koste even wat,maar dan heb je ook (weer) wat!

Klinkertje.