Totaal aantal pageviews

donderdag 5 april 2012

Op hoop van zegen....

Want Klinkertje heeft nog steeds ruzie met de nieuwe bloggerinterface.
Ik had jullie een foto verslagje beloofd van mijn ei,maar helaas is er weer een speurtocht in huize Klinker naar batterijen voor de camera,dus die houden jullie tegoed!!
Is het interessant om te vertellen wat ik vandaag heb gedaan? Mogen jullie wel weten hoor.
Ik was heel vroeg wakker (zelfs de vogeltjes waren toen nog stil) Heb aan de was gewerkt want met 3 Klinkers loopt dat best wel op!! Moest even naar de huisarts en eigenlijk heb ik de rest van de dag gewoon getutteld. Wat zaaigoed verpoot en noem maar op,allemaal zulke kleine dingen.
Vanavond de frietpan aangezet (want tegen jullie stilletjes gezegd had ik niet zoveel zin in koken.)
Afgewassen,met kleine Klinker nog huiswerk gemaakt en daarna hem in bed gekieperd,dat was het wel zo'n beetje en nu zit ik jullie te vervelen met een blogje.
Heb me nog even druk gemaakt ook om een intro voor mijn jongerengroep.
Heb denk ik een redelijk verhaal op papier staan (lees dus op de pc)
Als trouwe volger weten jullie wel dat ik gelovig ben. Dus in deze tijd ging het over Pasen en over het lijden van Jezus. Viel me vanavond zo weer op dat eigenlijk alleen het verraad van Jezus door een man wordt benadrukt in de bijbel. Er zijn ook 2 vrouwen in beeld geweest die hebben gesproken voor rechtvaardigheid,alleen daar vind je bitter weinig over terug in de bijbel.
Ik zal jullie niet verder vermoeien want ik kan hier hele filosofieen over gaan houden die totaal niet interessant zijn.

Klinkertje.