Totaal aantal pageviews

woensdag 28 maart 2012

Onder het genot van.......

Een stroopkussentje, het af en toe doorbladeren van een super mooi tijdschrift, plus het lezen van een verhaal uit mijn jeugdomgeving ben ik jullie aan het verblijden met een blogje.




Lieve @ speciaal voor jou dit plaatje omdat ik je een stralend zonnetje wens in je leven!! Met uiteraard alle mogelijke rust voor jullie 3-tjes!! Jullie hebben mijn dag dé glimlach gegeven die ik kei nodig had!! Dank jullie wel!! En ook een dikke dank je wel voor de rest!!
(Heb ik toch nog over je geblogd hé.......)

Vandaag was ik moeder,opvoeder,cateraar,haalde ik boodschappen,verzorgde ik de was,ging ik op verjaardagsbezoek waar voor Klinkertje ongeveer eenzelfde herhaling van activiteiten lag te wachten,heb ik heerlijk ontspannen even in het zonnetje genoten van een anti AA drankje,rinkelde mijn mobiele schatje meerdere malen en speelde ik telefonische hulpdesk,en kreeg ik als afsluiting mijn 2e scooterritje,dus mijn dag was niet saai!! En nu is Klinkertje moe en veel te wakker om te slapen.

Mensen kijken is leuk!! Mensen kijken met een totaal andere levenswereld is fascinerend!!
Met Grote Klinker vanavond nog eventjes alles geevalueerd,en toch wel typerend om te zien hoe we qua gevoelens op één lijn zitten!!

Nou jullie zijn weer op de hoogte toch?

Van de week wel weer nieuws,want Klinkertjes leven is pittig maar verre van saai te noemen!!

Klinkertje.