Totaal aantal pageviews

zaterdag 15 oktober 2011

Ik zit me dat nu werkelijk af te vragen..

Vannacht slaapt er een klein logétje in mijn bed en toen ik zojuist even de stand van zaken ging bekijken trof ik mijn kantje van het bed aan vol knuffels. Aap hier,beertje daar en noem maar op,korte schatting was toch dat het een kleine dierentuin was.
Helemaal niks mis mee want ik zoek me zelf straks wel een weg in die jungle.alleen bekroop mij nu de vraag wat een knuffel is. Wat is de intentie van een knuffel. Voor een jong logétje prima te verklaren,stukje geborgenheid en veiligheid. Kijk dat is een feit wat ik helemaal begrijp,alleen uit een stukje sentiment las ik van de week een stel kaarten door,recent gekregen kaarten maar ook kaarten van een hele lange tijd geleden en het verbaasde me hoeveel mensen het woordje knuffel gebruiken ter afsluiting van hun schrijven. Als ik dat allemaal bij elkaar optel moet ik intussen toch plat geknuffeld zijn...
Terwijl ik zelf in real life dus alleen een HELE selectieve knuffel accepteer. En ook heel gedoseerd en selectief soms geef.
Ben ik dan zo bot? Of snap ik de intentie van het woordje knuffel niet? Of schrijft "men"dit uit gewoonte?
Oké papieren knuffels zijn wel veilig,niks ten nadele van iemands lieve bedoelingen die ik ook zeer zeker waardeer, maar persoonlijk kan ik geen weg met het woordje knuffel.

Klinkertje.