Totaal aantal pageviews

maandag 25 juni 2012

Zow.......

Klinkertje had vandaag even tijd nodig om gisteren op een rijtje te krijgen en heeft dat nog niet helemaal voor elkaar.
Relativeren,oké is wel makkelijk gezegd,misschien ook wel het sleutelwoord voor deze Klinker maar ik krijg het nog niet helemaal gedaan.
Wat een regen hé vandaag......Werkt ook niet mee aan een vrolijk gevoel!! IK WIL ZON!!
Kleine Klinker moet uiteraard morgen naar school,en voor de zekerheid (en chronisch tijdtekort 's morgens) heb ik maar 2 jassen klaargelegd. Het is 25 juni!!! En dan nog twijfelen tussen een winter- of tussendoorjas........Als dit nou de zomer moet worden wil ik emigreren.
Grote Klinker is gelukkig ook weer thuis,tot het volgende avontuur......
Stinksokken,stinkbroeken,natte spijkerkleding,afijn ik weet weer dat Grote Klinker weg is geweest en vooral dat hij weer thuis is.
Drukke week voor de boeg in huize Klinkertje!! Misschien morgenochtend weg,zowieso om 12 uur een afspraak,een wasmand vol schone was waar je U U U en nogeens U tegen zegt die de kast in moet,Dinsdagavond weg,woensdagavond 2 afspraken,waarbij de Klinkers dus voor zichzelf moeten zorgen want ik kan geen eten maken dan alleen vooraf koken en magnetron klaar zetten,donderdag heb ik niks en vrijdag ook van half in de middag tot laat in de avond weg,zaterdag Kleine Klinker supporten bij een sponsor skeelertocht..........En dan weekend!!!
Hebben julie ook van die gekke dwaze drukke weken zo net voor de zomervakantie?

Slaap lekker allemaal.

Klinkertje.